Македонските полицаи бият и заплашват българи на границата  Сред потърпевшите депутатът

...
Македонските полицаи бият и заплашват българи на границата  Сред потърпевшите депутатът
Коментари Харесай

Напрежението на границата с РСМ продължава, стигна се и до бой

Македонските служители на реда бият и заплашват българи на границата  Сред потърпевшите депутатът Ангел Георгиев от " Възраждане ".

Пет часа български жители стоят на граничния пункт Гьоешево и не са допускани от македонските управляващи да влязат в Македония.

На пункта е Ангел Георгиев - регионален координатор на " Възраждане " в Пловдив и депутат в 47-то и 48-то Народно заседание.

В края на  видеото се вижда по какъв начин македонските служители на реда сграбчват Ангел Георгиев, стартират да го бият и го вкарват в граничния пункт, тъй като се пробва да разбере за какво е задържан различен наш съотечественик. 
Прочетете още


В същото време стана ясно че водачът на Вътрешна македонска революционна организация в Кюстендил Георги Петров също не е бил позволен на територията на Република Северна Македония, заяви той. След три часа очакване в буферната зона сред граничните пунктове " Гюешево " и " Деве хълм " е бил върнат от граничните управляващи на Република Северна Македония назад в България.

Петров пътуваше със симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация за отбелязването на 151-та годишнина от рождението на Гоце Делчев в Скопие.

" Подадох си документите на гишето, а при инспекцията там извадиха лист, евентуално някакъв лист, след което ми връчиха документ, че съставлявам заплаха за националната сигурност за страната ", сподели за Българска телеграфна агенция Петров. По думите му, след инспекцията е имало и други върнати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР